U bent hier

Weekendje weg

Week-end escape

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte!

Met onze weekenddeals profiteert u van de beste prijzen voor een korte break en kunt u elke ochtend genieten: het ontbijt is namelijk inbegrepen! Deze weekenddeals gelden alleen bij een verblijf van minimaal 2 nachten. Zo heeft u meer dan genoeg tijd om uw batterij weer helemaal op te laden voordat u zich weer op uw dagelijkse werkzaamheden stort.

U heeft de keuze uit meer dan 200 aantrekkelijke bestemmingen over de hele wereld, of u nu zin heeft in een rustig weekendje aan zee of de gelegenheid wilt gebruiken om een nieuwe stad te verkennen. Deze exclusieve aanbieding geldt voor bestemmingen in het Midden-Oosten voor overnachtingen op donderdag, vrijdag en zaterdag en voor alle overige bestemmingen voor overnachtingen op vrijdag, zaterdag en zondag. Klaar om uw weekendje weg te plannen? Laat alles even achter u en geniet van een weekend dat u niet snel zult vergeten!

Algemene Voorwaarden
  • Weekend Escape-boekingen kunnen niet kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd en het vooruitbetaalde bedrag kan niet worden teruggestort.
  • Deze aanbieding geldt alleen bij een verblijf van minimaal 2 opeenvolgende nachten: donderdag, vrijdag en zaterdag voor bestemmingen in het Midden-Oosten en vrijdag, zaterdag en zondag voor alle overige bestemmingen Ontbijt inbegrepen. Vroeg inchecken en laat uitchecken op basis van beschikbaarheid.
  • Een geldige creditcard is vereist om uw boeking te garanderen. Deze wordt belast voor volledige vooruitbetaling op het moment van boeking dan wel binnen 48 uur na boeking.
  • Het volledige bedrag van uw verblijf wordt afgeschreven in de lokale valuta van het geboekte hotel. Belastingen en betalingsvoorwaarden kunnen per hotel verschillen.
  • Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.
  • Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts behoudt zich het recht voor om uw reservering te annuleren indien er sprake is van fraude met betrekking tot de betaling van de reservering.