U bent hier

Stay More, Save More

Stay More, Save More

Een weekendje weg is voorbij voor u het weet. Door uw verblijf te verlengen, kunt u genieten van een meer ontspannen vakantie en profiteert u bovendien van extra voordeel.

Bespaar op uw hotelkosten met onze speciale Stay More, Save More-aanbieding. Met deze aanbieding krijgt u 4 overnachtingen voor de prijs van 3: ideaal voor een lang weekend weg of een korte vakantie. Waarom zou u uw vakantie inkorten als langer blijven extra voordelig is? Onder voorbehoud van beschikbaarheid profiteert u van 25% korting op de prijs van uw hotelkamer en krijgt u bij een verblijf van 3 opeenvolgende nachten de 4e overnachting gratis.

Om van deze speciale aanbieding te profiteren, kunt u rechtstreeks boeken via het beveiligde reserveringsgedeelte van onze website. Verwen uzelf en uw portemonnee met een langer verblijf in een van onze internationale hotels. Wilt u voor uw volgende vakantie besparen op uw hotelkosten? Houd dan rekening met deze exclusieve korting wanneer u uw reservering maakt. Als u vier overnachtingen boekt, heeft u meer tijd om leuke dingen te doen en krijgt u bovendien één overnachting gratis.

Algemene Voorwaarden
  • De Stay More, Save More-aanbieding geldt alleen bij een verblijf van minimaal 4 opeenvolgende nachten.
  • Uw creditcardgegevens zijn vereist om de boeking te garanderen.
  • De betaling dient, afhankelijk van het hotel, bij aankomst of vertrek te worden voldaan in de lokale valuta. De korting op de prijs van uw hotelkamer geldt alleen na 4 opeenvolgende nachten. Bij voortijdig vertrek vervalt de korting en wordt uw boeking geannuleerd.
  • Bij late annulering of no-show wordt een boete in rekening gebracht.
  • Boetes kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Belastingen kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.