U bent hier

Exclusief voor senioren

Seniors Only

Reserveer uw hotel vooraf en profiteer van onze voordelige tarieven voor senioren.   
 
Onze Seniors Only-aanbieding is bedoeld voor gasten van 62 jaar en ouder en geldt bij elke verblijfsduur, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Door gebruik te maken van onze seniorenkortingen, bespaart u minimaal 10% op de reguliere tarieven. Zo boekt u uw volgende uitstapje of vakantie voor een zo scherp mogelijke prijs.
 
Verken de wereld in de gouden jaren van uw leven met onze exclusieve aanbiedingen voor senioren. Via het online reserveringssysteem van Golden Tulip kunt u de beschikbaarheid en de beste actuele tarieven voor senioren bekijken. Bovendien kunt u uw hotel onmiddellijk boeken via een beveiligde verbinding. Desgewenst kunt u uw hotel ook reserveren via ons callcenter. U kunt hier ook informatie opvragen over de beschikbare tarieven en kortingen voor senioren. Als senior komt u altijd in aanmerking voor directe kortingen, hoe u uw boeking ook maakt. Als u 62 jaar of ouder bent en in aanmerking komt voor deze speciale aanbieding, profiteert u dankzij seniorenkorting van de voordeligste tarieven bij onze hotels.
Algemene Voorwaarden
  • Onze Seniors Only-aanbieding geldt alleen voor gasten van 62 jaar en ouder. Een geldig legitimatiebewijs is vereist bij het inchecken. Als bij het inchecken blijkt dat niet aan de leeftijdsgrens wordt voldaan, wordt het reguliere dagtarief in rekening gebracht. 
  • Per overnachting kan maximaal één kamer worden geboekt tegen het speciale seniorentarief. 
  • Uw creditcardgegevens zijn vereist om de boeking te garanderen. De betaling dient, afhankelijk van het hotel, bij aankomst of vertrek te worden voldaan in de lokale valuta.  
  • Belastingen kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt. 
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.