U bent hier

Betaal uw boeking vooraf en BESPAAR!

Prepay & Save

Door gebruik te maken van deze populaire aanbieding, profiteert u van exclusief voordeel bij onze internationale hotels.

Prepay & Save-boekingen zijn bindend. Wijzigen of annuleren is niet meer mogelijk nadat u uw boeking heeft gemaakt. Het bedrag wordt van uw creditcard afgeschreven op het moment van de boeking. Nadat uw boeking is betaald, kunt u in alle rust de rest van uw reis plannen. Door vooraf te betalen, profiteert u van de laagst mogelijke tarieven voor stijlvolle hotelkamers, ongeacht of u zakelijk of privé reist. Online boeken is de gemakkelijkste manier om een hotel te reserveren.

Zo heeft u tal van opties binnen handbereik. Op de Golden Tulip-website vindt u uitgebreide beschrijvingen van onze hotels, de tarieven voor onze luxe kamers en de kortingen die voor deze speciale aanbiedingen gelden. Om van deze kortingen te profiteren, selecteert u het hotel van uw keuze op het beveiligde en gebruikersvriendelijke reserveringsgedeelte van onze website. U krijgt vervolgens een actueel overzicht van beschikbaarheid en tarieven, zodat u uw boeking kunt bevestigen. Direct hierna ontvangt u een bevestiging van uw boeking per e-mail.

Algemene Voorwaarden
  • Prepay & Save-boekingen kunnen niet worden geannuleerd of gewijzigd en het vooruitbetaalde bedrag kan niet worden teruggestort.
  • Een geldige creditcard is vereist om uw boeking te garanderen. Deze wordt belast voor volledige vooruitbetaling op het moment van boeking dan wel binnen 48 uur na boeking. Het volledige bedrag van uw verblijf wordt afgeschreven in de lokale valuta van het geboekte hotel.
  • Belastingen, minimumtermijnen voor boekingen en betalingsvoorwaarden kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • De reservering moet op naam staan van de houder van de creditcard die wordt gebruikt voor de onlinebetaling. Bij aankomst in het hotel moet de creditcard worden getoond.​
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.
  • Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts behoudt zich het recht voor om uw reservering te annuleren indien er sprake is van fraude met betrekking tot de betaling van de reservering.