U bent hier

Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly

Boek een hotelkamer inclusief parkeerplaats met onze speciale Park, Sleep and Fly-aanbieding. Bespaar op uw parkeerkosten en geniet bovendien van het gemak van een comfortabele hotelkamer vlakbij de luchthaven zodat u niet urenlang in de loungeruimte van de luchthaven hoeft door te brengen.

Met deze exclusieve aanbieding kunt u uw auto op een veilige en beveiligde locatie achterlaten terwijl u naar uw bestemming reist. Naast de voordelen van beveiligd parkeren bij een airporthotel geniet u tevens van het comfort en de klasse die onze hotelkamers bieden.
Onze airporthotels bieden u bovendien de best mogelijke start voor uw verdere reis met faciliteiten zoals koffie, ontbijt en Wi-Fi.

Met dit voordelige Park Sleep and Fly-arrangement bent u verzekerd van een goede nachtrust en een veilige parkeerplaats. Boek online om te profiteren van de gegarandeerd beste tarieven en de meest actuele informatie over beschikbaarheid. U ontvangt bovendien een onmiddellijke bevestiging van uw reservering. Met dit handige arrangement kunt u in één keer een parkeerplaats en hotel bij de luchthaven boeken.

Algemene Voorwaarden
  • Uw creditcardgegevens zijn vereist om de boeking te garanderen.
  • De betaling dient, afhankelijk van het hotel, bij aankomst of vertrek te worden voldaan in de lokale valuta.
  • Bij late annulering, voortijdig vertrek of no-show wordt een boete in rekening gebracht. Boetes kunnen per hotel verschillen.
  • Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Belastingen kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.