U bent hier

American Express

American Express

Betaal uw volgende hotelreservering met uw American Express-kaart en ontvang 15% korting!

Een minimumverblijf van 2 nachten is vereist om te kunnen profiteren van deze American Express-hoteldeals, waarmee u 15% korting krijgt op het beste beschikbare tarief. Zoek uw hotel via onze website en rond uw boeking af in het beveiligde reserveringsgedeelte. Door online te boeken, profiteert u bovendien van de meest actuele informatie over tarieven en beschikbaarheid.

Doorzoek ons aanbod van hotels op meer dan 200 bestemmingen om uw volgende uitstapje of zakenreis te plannen en profiteer van een exclusieve korting wanneer u een verblijf boekt van minimaal 2 nachten en hiervoor betaalt met uw American Express-kaart. Met deze American Express-hoteldeals profiteert u van extra korting op de voordeligste tarieven en houdt u meer geld over om ontspannen van uw vakantie te genieten. We zijn met trots hotelpartner van American Express en geven de voordelen daarvan graag aan u door!

Algemene Voorwaarden
  • De American Express-aanbieding loopt tot en met 31 december 2017 en geldt bij een verblijf van minimaal 2 opeenvolgende nachten (uitgezonderd hotels in Nederland, België en Luxemburg: aanbieding geldt hier bij een verblijf van 1 nacht).
  • Uw American Express-creditcardgegevens zijn vereist om de boeking te garanderen.
  • Betaling met uw American Express-kaart is vereist. De betaling dient, afhankelijk van het hotel, bij aankomst of vertrek te worden voldaan in de lokale valuta.
  • Belastingen kunnen per hotel verschillen. Raadpleeg de algemene voorwaarden van het betreffende hotel op het moment dat u de boeking maakt.
  • Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid, kan niet worden gecombineerd met andere acties en geldt niet voor groepsboekingen.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor boekingen via GoldenTulip.com, via websites van hotels die onderdeel zijn van Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en via onze centrale reserveringslijn.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met de bestaande Platinum / Centurion voordelen.