TULIP INN HEERLEN CITY CENTRE

Tulip Inn Heerlen City Centre heet u welkom…
Kom naar het Tulip Inn Heerlen City Centre voor een geweldig verblijf in het zuiden van Nederland!

Ons 3-sterren hotel, dat dateert uit de jaren twintig, is gevestigd in een art deco gebouw in het centrum van Heerlen, een stad in het zuiden van Nederland, in de Rijn-Maas Euroregio. We bevinden ons dichtbij van Maastricht, Aken in Duitsland en Luik in België, dus goed gelegen voor zakenreizigers. Heerlen is ook deel van de groeiende agglomeratie Parkstad Limburg, met uitstekende trein- en busverbindingen, goed bereikbaar via snelwegen en met twee luchthavens op zeer korte afstand, Maastricht-Aken of Eindhoven.

Dit is een stad van architectonische contrasten tussen oud en nieuw en het biedt ook goede winkelmogelijkheden. De stad werd gesticht in de Romeinse tijd en u kunt de resten van Romeinse thermen zien in het Thermenmuseum. Heerlen werd rijk door de steenkoolmijnen, tussen 1890 tot 1960. In het midden van deze welvarende periode, in 1935, werd het bekendste architectonische monument gebouwd, het Glaspaleis. Oorspronkelijk een warenhuis, is het nu het culturele centrum van de stad en een nationaal monument.

Rond de stad ligt het glooiende heuvellandschap van Limburg, geschikt om te fietsen en met interessante plaatsen om te bezoeken. Onder de vele fascinerende bezienswaardigheden in de buurt, bevinden zich Kasteel Hoensbroek, compleet met balzaal en kerker, op slechts 13 minuten afstand met de auto en SnowWorld Landgraaf, 's werelds grootste overdekte skipiste, openlucht klimpark en Alpine Coaster, slechts 8 minuten met de auto. U kunt ook een bezoek brengen aan de wereldtuinen van Mondo Verde en genieten van bijzondere dieren, prachtige tuinen en geweldige attracties, of u bezoekt Gaiapark Zoo, dat een adembenemende wereld van dieren en natuur biedt. Dagtrips naar Aken, Maastricht, Valkenburg, Hasselt en Luik om te winkelen en bezienswaardigheden te bezoeken, kunnen ook worden georganiseerd via onze receptie.

We bieden 56 betaalbare, rookvrije kamers, die in 2010 volledig gerenoveerd zijn. Alle kamers hebben gratis wifi en de mogelijkheid om koffie en thee te maken. Er zijn twee vergaderzalen, een ontbijtzaal, een bibliotheek en onze eigen Ierse pub, Erin's Isle Pub, dat Ierse bieren en whisky´s serveert.

En om uit te gaan, we zijn midden in het uitgaanscentrum van Heerlen gelegen. De Parkstad Limburg Theaters, de stadsopera, muziek- en balletgelegenheden liggen op 7 minuten lopen van het hotel.
 

U kunt online reserveren, rechtstreeks bij ons via +31 (0) 45 574 1355 of via info@tulipinnheerlencitycentre.nl . We garanderen de best beschikbare prijs op onze officiële website.

Kies het Tulip Inn Heerlen City Centre Hotel voor uw verblijf in Heerlen om zeker te zijn van de laagste prijs.

Reserveer nu op onze website en ontdek de beste geldbesparende deals! Nu kunt u direct reserveren met uw iPhone, BlackBerry of Android smartphone. Download de toepassing HotelForYou.

U kunt al onze Tulip Inn Hotels in Nederland hier vinden.

Heerlijk slapen in het kloppende winkelhart van Heerlen?

WINKELEN

Heerlen is een groeiende stad met een ruime keuze aan winkels. De winkels in het centrum van de stad zijn elke zondag geopend. U vindt er alle mogelijke merken. Naast de winkels in het centrum, is er ook een lifestyle winkelcentrum, Woonboulevard, ten westen van het centrum, dat goed te bereiken is met de bus.

Het is ook ideaal voor een dagtrip naar Aken in Duitsland of een dagje winkelen in Maastricht en Hasselt in België. Heerlen is dé plaats om te winkelen!